Mesotherapie

Mesotherapie

Mesotherapie samengevat:

  • Versterkt haarwortels
  • Stimuleert nieuwe haargroei
  • Stopt haaruitval
  • Maak het haar gezond en glanzend
  • Geschikt voor alle haartypes

 

Mesotherapie bij haaruitval is een succesvolle behandeling. Het remt haarverlies en herstelt nieuwe haargroei. Met behulp van een speciaal ontwikkeld apparaat wordt een serie van micro-naaldjes in de hoofdhuid gebracht, net onder de opperhuid (plm 1 mm diep). De cocktail serums bevatten een mix van natuurlijke ingrediënten: bouwstoffen en anti­oxidanten.

Hoe werkt mesotherapie bij haaruitval?

Mesotherapie brengt precies de juiste bouwstoffen aan op de plek waar het nodig is
(rondom de haarfollikels). De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren worden geneutraliseerd. De goede stoffen stimuleren de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Maar ook is er een effect van het injecteren op zich: een mechanisch effect.

Door de herhaaldelijke prikken met mesotherapie wordt een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen gegeven: het cel metabolisme wordt versterkt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de de eiwitsynthese (waaronder collageen) wordt bevorderd. Kortom een meer dan dubbel effect. Met een speciaal apparaat worden uiterst kleine naaldjes vlak onder de hoofdhuid geplaatst.

Uw haarwortels worden zo voorzien van een hoog geconcentreerd mengsel van mineralen, vitaminen, aminozuren en hyaluronzuur. Hyaluronzuur verbetert de vochthuishouding van uw hoofdhuid. De behandeling is nagenoeg pijnloos, volkomen hygiënisch, en na de behandeling kunt u meteen verder met uw bezigheden. U mag tot 8 uur na de behandeling geen sport beoefenen, geen sauna bezoeken of uw haar wassen. Met het verven van uw haar moet u minimaal 48 uur wachten.

Het resultaat is: minder haaruitval, behoud van het bestaande haar, maar vooral nieuwe haargroei. Zelfs op de plekken waar het eerst kaal was.

Excessieve haaruitval stopt in 80% van de gevallen al na 4-5 behandelingen. Na 6-9 weken begint u al te merken, dat de kwaliteit van uw haar verbetert en witte haartjes zichtbaar. Pas na 6 maanden kan een goede evaluatie plaatsvinden of er nieuwe haargroei heeft plaatsgevonden.

Ook dit onderzoek geeft duidelijk aan dat mesotherapie een heel succesvolle behandeling is tegen haaruitval, met maar een heel kleine kans op bijwerkingen. Mesotherapie bij haaruitval is geschikt voor vrouwen en mannen.

Hoe vaak moet er behandeld worden?

Wanneer u start met de haargroei mesotherapie zullen wij dit adviseren in kuurvorm. Uw haren zitten namelijk in verschillende fases van de groeifase tot de uitvalfase en in die 6-8 behandelingen zullen dus alle haren behandel worden. Bij sommige indicaties/situaties kunnen meer behandelingen nodig zijn. Om de resultaten te onderhouden of verder te verbeteren komt u iedere 2-6 weken voor een losse behandeling of u herhaalt u de kuur na 6-8 maanden ..

Mesotherapie bij mannen

Voor mannen betreft een kuur van 6 behandelingen. Om de 2 weken 1 behandeling. Totale behandelduur is daarmee 3 maanden.

Mesotherapie bij vrouwen

Voor vrouwen betreft het 8 behandelingen. Om de 3/4 weken 1 behandelingen. Totale behandelduur is daarmee 6 maanden. Gegarandeerde resultaat na 6 behandelingen. Nieuwe gezonde sterke haar groei.

Voor de behandeling: wordt geadviseerd om met schone hoofdhuid te komen

Nazorg

Na de behandeling is het van belang dat je 48 uur het haar niet wast of haarproducten gebruikt. Verder adviseren we gedurende dezelfde tijd uw hoofd niet aan te raken. De hoofdhuid kan wat geïrriteerd en warm aanvoelen, dit kan enkele uren aanhouden.
Daarnaast moet tot 48 uur na de behandeling zon/sauna/zwembad/zware inspanning vermeden worden.

Actie

In kuurverband 4 plus 1 gratis: €400

Tarieven en details van de behandeling

Behandeling
Details
Prijs
Mesotherapie

Mesotherapie

Per behandeling

€100

Mesotherapie

In kuurverband 4 plus 1 gratis

€400

Foto's

Informatie
Actie
Tarieven en details
Foto's

Beooordeel ons op Google:

Contactinformatie

Openingstijden

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.