Coagulatie

Coagulatie

Coaguleren

COUPEROSE COAGULEREN IS EEN DOELTREFFENDE BEHANDELING TEGEN COUPEROSE. DE MANIER DUS OM VAN DIE ‘GEZELLIG BLOZENDE’ WANGEN AF TE KOMEN.

Of van die plekjes op je neus, die door mensen om je heen misschien wel gekscherend wordt omschreven als drankneus.Bij Everest staat onze specialist voor je klaar. Ze beoordeelt je huid en vertelt je vervolgens alles over hoe wij couperose coaguleren.

Couperose coaguleren is één van de weinige methoden die couperose echt te lijf gaan. De vaatjes die worden gedicht, blijven dat ook; zo is het resultaat blijvend. We kunnen alleen niet voorkomen dat er nieuwe plekjes ontstaan; onderhoud en een goede huidverzorging zijn dan noodzakelijk. Onze specialisten kunnen je daar alles over vertellen. Deze behandeling zorgt ervoor dat jij weer vol vertrouwen in de spiegel kijkt.

 

RESULTAAT

Het resultaat is na het coaguleren van de couperose direct zichtbaar. Al moet je wel eventjes geduld hebben tot je huid weer helemaal glad is. Bij coagulatie worden namelijk de kleine, goedaardige oneffenheden op de huid direct weggebrand. De plekjes verdampen als het ware, waarbij er alleen een klein korstje ontstaat. Dat valt er vanzelf af. Ga niet krabben, want dat komt het eindresultaat niet ten goede. Zorg ook dat de korstjes minimaal vijf dagen droog blijven, zodat de wondjes mooi genezen.

 

BEHANDELING

Couperose coaguleren is volledig veilig en erg effectief. De huidspecialist maakt hierbij gebruik van een fijn naaldje dat in de huidaandoening wordt gestoken. Het plekje wordt middels een elektrisch stroompje verhit en zo vernietigd. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt, dit zorgt er ook voor dat het niet meer terugkeert.

Op de dag van de behandeling ziet de huid rood en voelt hij een beetje warm aan. Binnen enkele dagen kunnen daarnaast kleine korstjes zichtbaar worden, die vanzelf loslaten. Zorg voor een mooie wondgenezing ervoor dat de korstjes vijf dagen droog blijven en krab er niet aan. Helaas kunnen we niet voorkomen dat de couperose elders ontstaat; daardoor is onder en goede huidverzorging aan te raden.

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

IS DEZE BEHANDELING VEILIG?

De behandeling is volkomen veilig. Het kleine prikje dat je voelt, is dan ook heel onschuldig.

 

WAT IS DE HERSTELTIJD?

Op de dag van de behandeling ziet de huid rood en voelt hij een beetje warm aan. Binnen enkele dagen kunnen daarnaast kleine korstjes zichtbaar worden, die vanzelf loslaten. Zorg voor een mooie wondgenezing ervoor dat de korstjes vijf dagen droog blijven en krab er niet aan.

 

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt helemaal af van de grote van de te behandelen plek. De neus is vaak lastiger te behandelen, omdat hier meer bloedvaatjes zitten. Vaak heeft zich ook couperose onder de weggehaalde vaatjes gevormd. Met geen enkele methode is het mogelijk om de komst van couperose volledig tegen te gaan. Het is namelijk onderdeel van het proces van huidveroudering.

 

WAT KOST EEN COUPEROSE BEHANDELING?

Een couperose behandeling kost  €35 (30 min.)

Tarieven en details van de behandeling

Behandeling
Details
Prijs
Coagulatie
30 min.
€35
Informatie
Actie
Tarieven en details
Foto's

Beooordeel ons op Google:

Contactinformatie

Openingstijden

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.