Elektrische epilatie

Elektrische epilatie

Bij Everest Beautysalon is geavanceerde novablend beschikbaar om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Deze techniek is snel en doeltreffend. Toch adviseren wij om de conventionele techniek van elektrisch epileren toe te passen. Hierbij wordt met een zeer fijn naaldje de haren permanent verwijderd. Er wordt een minuscuul naaldje in het haarzakje ingestoken om dit elektrisch te vernietigen. Na elke behandeling worden de haren zwakker en dunner waarna ze uiteindelijk verdwijnen.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Bij Everest Beautysalon kunnen zowel elektrisch epilatie als laserontharing worden aangeboden. Afhankelijk van de huidskleur, haarkleur en bijvoorbeeld de mate van beharing zal de schoonheidsspecialiste een behandelplan voorstellen. Grijze of blonde haren of een intens donkere huid kunnen niet met laser behandeld worden. In dit geval kan elektrische epilatie uitkomst bieden.

Is de behandeling pijnlijk?

Elektrische epilatie is niet pijnloos. Door de stroomsterkte aan te passen aan de individuele patiënt is elektrische epilatie voor iedereen draaglijk te maken. Desgewenst kan gebruik gemaakt worden van verdovingscrème. Van de behandeling wordt dan weinig gevoeld.

Wat kunt u zelf doen?

Een haar groeit veel langzamer dan de meeste mensen denken. Na maanden of jaren valt een haar uit. Dan volgt een rustperiode voor het haarzakje. Daarna groeit een nieuwe haar. Slechts een deel van de haren is dus zichtbaar. De rustperiode duurt zes weken tot anderhalf jaar, afhankelijk van de plaats op het lichaam, de dikte en diepte van de haar, de hormonale situatie en erfelijke factoren. Na epileren of harsen lijkt het of de haar na een week alweer terugkomt. Maar het gaat om een andere haar, precies ernaast. Haren komen pas na zes tot twaalf weken terug. Als u besluit om u definitief te laten ontharen door een hu Schoonheidsspecialiste is het daarom belangrijk dat u zelf niet meer epileert met een pincet, harst, waxt of de touwtjesmethode gebruikt. U mag de haren wel afknippen of scheren. Eventueel kunt u ook kiezen voor een ontharingscrème die geen huidirritaties veroorzaakt.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Het aantal benodigde behandelingen varieert sterk en hangt mede af van de mate van beharing. De behandelperiode varieert van enkele maanden tot jaren, afhankelijk van de grootte van het oppervlak.

Tarieven en details van de behandeling

Behandeling
Details
Prijs
Elektrische epilatie

Gezicht

15 min.

€40

Gezicht

30 min.

€70

Gezicht

45 min.

€100

Gezicht

60 min.

€130

Informatie
Actie
Tarieven en details
Foto's

Beooordeel ons op Google:

Contactinformatie

Openingstijden

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.