GREEN PEEL®

GREEN PEEL®

Gezichtsbehandeling GREEN PEEL®

Met de gezichtsbehandeling GREEN PEEL® geniet u weer van een prachtige huid. De natuurlijke kruidenpeeling is dé oplossing voor veel huidproblemen. U heeft de keuze uit drie verschillende behandelingsmethoden. Als ervaren schoonheidsspecialiste zorg ik ervoor dat u de behandeling krijgt die volledig past bij uw huid en wensen.

HUIDPROBLEMEN OPLOSSEN MET DE KRUIDENPEELING VAN GREEN PEEL®

Al ruim 60 jaar creëert de natuurlijke GREEN PEEL® kruidenpeeling mooie resultaten. Het is de perfecte oplossing voor het verhelpen van huidproblemen als een onzuivere huid, littekens, hyperpigmentatie, huidveroudering en een vermoeide huid met gebrek aan frisheid. De kruidenpeeling bestaat uit een mengeling van acht geselecteerde kruiden, vitaminen, mineralen en enzymen. Tijdens de behandeling masseren we deze ingrediënten diep in de huid, zodat u binnen 5 dagen geniet van een nieuwe huid. Dankzij de drie behandelingsmethoden is de kruidenbehandeling goed af te stemmen op ieder huidtype. Lees meer over de verschillende behandelingsmethoden en ontdek welke het beste bij u past.

 

Regeneratie en vernieuwing (Classic)

De behandeling start met een grondige huidanalyse waarna we de kruidenpeeling intensief inmasseren. Zo verhogen we de bloedcirculatie en toevoer van zuurstof, en stimuleren we de huidvernieuwing. Na gemiddeld twee tot vijf dagen neemt dit effect af, afhankelijk van de textuur van uw huid en de sterkte van de kruidenpeeling. Na vijf dagen komt u bij ons terug voor een ‘beauty-finishbehandeling’.

Geschikt bij:

 • Grove poriën
 • Onzuivere huid
 • Littekens
 • Huidveroudering en rimpels
 • Zonbeschadigde huid
 • Anti-aging

 

GREEN PEEL® Energy

Zichtbaar vitalere teint

Een behandeling met natuurlijke kruiden die uw huid voorziet van zichtbare energie. Tijdens de behandeling stimuleren we de bloedcirculatie en het metabolisme, zodat de huidtextuur verbetert en de huid een mooie teint krijgt. En dat alles op een natuurlijke wijze! Onderga de behandeling meerdere keren per jaar voor een optimaal resultaat.

Geschikt bij:

 • Onzuiverheden verminderen
 • Littekens behandelen
 • Pigmentstoornissen verminderen

 

GREEN PEEL® Fresh Up

De snelle mooimaker

Ook bij de GREEN PEEL® Fresh Up maken we geen gebruik van een peelingeffect. We stimuleren en verfrissen de huid met behulp van een natuurlijke kruidenpeeling. Zo stimuleren we de bloedcirculatie, openen poriën zich en kan uw huid voedingsstoffen optimaal opnemen. Uw huid gaat er zichtbaar frisser en jonger uitzien.

Geschikt bij:

 • Vermoeide huid
 • Huid met gebrek aan frisheid
 • Bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies

 

KOSTEN GEZICHTSBEHANDELING GREEN PEEL®

De prijs van de gezichtsbehandeling is afhankelijk van het type behandeling. Bekijk hieronder een kostenoverzicht van de drie verschillende GREEN PEEL® behandelingen.

 

Inhoud behandeling

De behandeling bestaat uit epileren, reinigen, stomen, mee-eters verwijderen, green peel, masker, hoofdhuid massage, en een dagverzorging.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE GREEN PEEL® KRUIDEN PEELING

Is een GREEN PEEL® behandeling pijnlijk?

Afhankelijk van de massagedruk en uw huidconditie kunt u tijdens de behandeling een prikkelend gevoel ervaren. In sommige gevallen kan de kruidenpeeling ongemakkelijk aanvoelen, maar echt pijnlijk is de gezichtsbehandeling zeker niet.

Is een GREEN PEEL® behandeling agressief voor mijn huid?

De kruidenpeeling bevat geen schurende of chemische substanties en is dan ook volledig natuurlijk. De schoonheidsspecialiste draagt geen handschoenen tijdens de behandeling, omdat de peeling geen agressieve invloed heeft op de huid.

Kan ik een GREEN PEEL® behandeling laten uitvoeren in de zomer?

Een GREEN PEEL® behandeling is geschikt voor ieder seizoen. Ook in Zuid-Afrika waar de zon bijna het hele jaar door aanwezig is, wordt de behandeling uitgevoerd. Wel is het verstandig om na de GREEN PEEL® Classic niet intensief te gaan zonnebaden, aangezien de verjongde huid dan gevoelig is voor zonlicht. Na de kruidenpeeling voeren we geen laserbehandeling uit.

Vervelt mijn huid na de GREEN PEEL® classic behandeling?

Meestal start de vervelling van uw huid op de derde dag na de behandeling. Op de vijfde dag is het vervellingsproces grotendeels over. Vindt u het vervelend om tijdens het vervellen de deur uit te gaan? Plan de behandeling dan in op een woensdag, zodat het vervellingsproces grotendeels in het weekend plaatsvindt.

 

Wilt u graag kennismaken met de gezichtsbehandeling GREEN PEEL® voor het verhelpen van uw huidproblemen? Maak direct een afspraak.

Actie

Bij het afnemen van een kuur van 3 behandelingen 10% korting.

Tarieven en details van de behandeling

Behandeling
Details
Prijs
GREEN PEEL®

GREEN PEEL® Fresh Up

Per behandeling

€75

GREEN PEEL® Energy

Per behandeling

€99

GREEN PEEL® Classic

Per behandeling

€150

Foto's

Informatie
Actie
Tarieven en details
Foto's

Beooordeel ons op Google:

Contactinformatie

Openingstijden

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.