Cryolipolyse

Cryolipolyse

Wat is cryolipolyse

Cryolipolyse is het plaatselijk bevriezen van de vetcellen. Cryolipolyse is een behandeling om het figuur te corrigeren door middel van het plaatselijk koelen van vetcellen, in de volksmond ook wel vetcellen bevriezen / vet bevriezen genoemd.

Dit is mogelijk voor de buik, benen, armen, love handles en rug.
Uit onderzoek is gebleken dat vetcellen niet bestand zijn tegen temperaturen onder de 4°C. Door de koeling raakt de vetcel beschadigd en breekt zichzelf af om vervolgens op natuurlijke wijze afgevoerd te worden. Deze afvoer begint ongeveer een week na de behandeling en dat kan 3 tot 4 maanden voortduren. Omdat andere cellen en omringende weefsels zoals zenuwen, bloedvaten en pigment niet gevoelig zijn voor de lage temperaturen, maakt dat deze behandeling volkomen veilig is.

Het alternatief voor liposuctie

Overtollig vet op uw billen, buik armen, love handles, benen of onderkin? Daar waar u met trainen en diëten niet het gewenste resultaat bereikt, kan cryolipolyse de moeilijke centimeters verwijderen. Bij deze behandeling worden de vetcellen bevroren, waardoor ze afbreken en niet meer terugkomen. In tegenstelling tot liposuctie is cryolipolyse een uitwendige behandeling, waar geen naald aan te pas komt. U kunt de centimeters kwijt raken zonder operatie! Na de behandeling kunt u gewoon weer verder gaan met uw dagelijkse bezigheden.

Het behandelplan

Tijdens een gratis en vrijblijvend consult zullen we bepalen of het behandelgebied geschikt is voor de cryolipolyse procedure. Cryolipolyse kan worden gebruikt voor oppervlakkig en ongewenst vet. Dat zijn vetcellen die net onder huid liggen en boven de spieren. Wij hebben verschillende soorten handles waardoor wij ook diverse kleinere gebieden kunnen behandelen zoals de armen, binnenkant benen, boven- of zijkant en knieën kunnen behandelen.

Aanbrengen van de handle

Om de huid te beschermen tegen de kou brengen wij eerst een membraan met speciale gel aan. De handles worden op de huid aangebracht en het sterke vacuüm zuigt de huid en onderhuidse vetlaag in de handle. Hier bevinden zich koelplaten, die de vetcellen laten bevriezen. De zuigkracht kan in het begin een tintelend gevoel geven.

Koelen van de vetcellen

De behandeling voor delen van het lichaam duurt 40 minuten en worden de vetcellen in de handle afhankelijk van de dikte van het vet gekoeld met een temperatuur tussen de -4 en -10 graden. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse. Als de behandeling voorbij is, worden de handles van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied 2 minuten lang intensief gemasseerd met olie. De huid kan tijdelijk een beetje rood zijn.

Na de behandeling

Na de cryolipolyse behandeling zullen de vetcellen door het lichaam worden gezien als afwijkend en sterven af. De afgebroken vetcellen zullen op een natuurlijke wijze worden opgeruimd en afgevoerd. Dit gebeurt via de lever en de nieren. De eerste 2 maanden verdwijnen de meeste vetcellen. Echter na 3 à 6 weken kunt u het al aan merken dat de centimeters minder worden. Omdat het lichaam in staat is om de afgestorven vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden af te voeren, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaam contouren aan te passen. De huid wordt mooi strakker. Eenmaal door cryolipolyse verwijderde vetcellen komen niet meer terug

Hoeveel behandelingen?

Er is er echter nooit voldoende resultaat na één behandeling. Voor het beste effect zijn minimaal drie behandelingen nodig, met tussenpozen van vijf weken. Bij iedere afspraak wordt er gekeken en besproken waar de handles geplaatst gaan worden voor het beste eindresultaat.

Actie

Bij het nemen van 2 koppen,
krijg je 50% korting op de tweede kop.

 

Plaatsing van 2 koppen in één sessie voor €150

Tarieven en details van de behandeling

Behandeling
Details
Prijs
Cryolipolyse

Vetbevriezing

1 kop

€100

Vetbevriezing

2 koppen

€150

Foto's

Informatie
Actie
Tarieven en details
Foto's

Beooordeel ons op Google:

Contactinformatie

Openingstijden

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.