BB Lips

BB Lips

BB lips oftewel Meso lip tint is een nieuwe innovatieve technologie waarbij de natuurlijke lipkleur wordt benadrukt of verlicht, met een zogenaamd kleureffect. Het geeft een effect geeft van volle, mooi geaccentueerde lippen. Het verzacht rimpels, verstevigt de huid en vecht tegen voortijdige huidveroudering. Dit is een uitstekend alternatief voor permanente make-up als u bang bent voor een zeer langdurig effect en pijn. Deze behandeling gehydrateerd, voedt en regenereert intensief de huid van de lippen, de lippen worden zijdezacht.

Nazorg

Gedurende 24 uur je lippen make-up loos te houden, maak ook geen gebruik van lipgloss of lippenbalsems. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de lippen. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wij raden 3 tot 5 sessies aan. Het effect is gelijk zichtbaar en daarom is de BB Lips (Meso Lip Tint) een geweldige optie voor evenementen en speciale gelegenheden als u zelf nooit geen lipstick gebruikt. Als we de behandeling 4-5 maal herhalen, blijft de effecten tot 4-6 maanden. Voor de duurzaamheid van de kleur is het noodzakelijk om een reeks behandelingen uit te voeren, omdat het zoals hierboven vermeld geen permanente make-up is. Samen met het aantal behandelingen neemt de kleurverzadiging toe. Kuur interval om de 2 tot 3 weken.

Actie

In kuurverband 4 plus 1 gratis  €300

Tarieven en details van de behandeling

Behandeling
Details
Prijs
BB Lips

BB Lips

Per behandeling

€70,-

BB Lips

In kuurverband 4 plus 1 gratis

€300,-

Foto's

Informatie
Actie
Tarieven en details
Foto's

Beooordeel ons op Google:

Contactinformatie

Openingstijden

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.