Permanente make-up

Permanente make-up

Wat is permanente make-up

Bij permanente make-up, ook wel PMU genoemd, wordt er door middel van een naald pigment in de lederhuid gebracht. De permanente make-up techniek lijkt veel op die van een tatoeage. Echter blijft het pigment met permanente make-up tijdelijk zitten. De pigmentatie zal na 1 tot 4 jaar vervagen. Dit komt omdat het pigment met de permanente make-up techniek in de lederhuid wordt gebracht. Deze pigmentatie is hierdoor niet permanent maar tijdelijk. Het pigment zal uiteindelijk vervagen en vervolgens in zijn geheel verdwijnen. Bij een tatoeage wordt het pigment in het onderhuids bindweefsel geplaatst en is daarom echt permanent. Bij Everest Beauty Salon kun je terecht voor diverse permanente make-up technieken.

Microblading

Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up. Met de Microblading techniek wordt haartje voor haartje individueel getekend, wat zorgt voor de meest perfecte en natuurlijke wenkbrauwen. Deze techniek is het mooist bij mensen die nog voldoende eigen natuurlijke haartjes hebben. Tijdens de Microblading techniek kijken we goed naar de vorm van de eigen wenkbrauwen en volgen we de natuurlijke eigen haargroei richting. Het resultaat zal verbluffend zijn!

Shading

Microblading staat bekend om zijn natuurlijke effect maar mag het voor jou toch net iets meer zijn dan dat? Dan kun je kiezen voor de Shading techniek. Met Shading creëren wij wenkbrauwen met extra schaduw effect. We gebruiken hierbij een andere naald configuratie dan met Microblading. Het pigment wordt met Shading zacht en diffuus aangebracht in de huid. Hierbij creëren wij een subtiele en ingekleurde wenkbrauw look van zacht wenkbrauwpoeder.

Ombre Powder Brows

De Ombre Powder Brows techniek wordt vaak gekozen om meer opvulling te creëren bij mensen die weinig tot geen wenkbrauwhaartjes hebben. Ombre is een schaduwtechniek, die wordt gemaakt door middel van een prikkende beweging te maken met het naaldje. Deze techniek is het mooist bij mensen die weinig natuurlijke wenkbrauwhaartjes hebben.

Combi Brows

De techniek die het meest toegepast wordt is de combinatie van twee verschillende technieken, de Combi brows. Door twee technieken te combineren krijg je vaak het mooiste resultaat, afhankelijk van de wensen. Microblading wordt vaak aan de voorzijde toegepast en kan dan bijvoorbeeld overgaan in Ombre, om zo een vol effect te creëren.

Lippen en permanent make-up

Ook voor je lippen kun jij bij ons terecht terecht. We laat je zien wat PMU kan betekenen voor de kleur en vorm van je lippen. Denk aan lipliner ( een lijntje om je lippen), full-lips (volledige inkleuring en evt. vormaanpassing) en schaduw-effect Ge lippen ietsje voller of symmetrisch maken).

Eyeliner en permanente make-up

Permanente make-up kan het verlies van je wimpers redelijk compenseren. Lijntjes boven en onder je ogen benadrukken de vorm van je ogen weer, net zoals je wimpers dat deden. Het ontbreken van wimpers valt dan een stuk minder op. Er zijn verschillende PMU­ technieken om je ogen te accentueren, waaronder eyeliner (boven en onder), wing eyeliner en gekleurde eyeliner.

Onze werkwijze

Allereerst zullen we samen met jou de vorm, kleur en gewenste techniek bespreken. Daarna tekenen we de model voor zodat je precies kan zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Pas als we samen tevreden zijn, zal de behandeling beginnen.

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk dat je je aan een aantal regels houdt tijdens het genezingsproces. Hou de gebied met PMU 7 dagen droog, vermijd zeven dagen de zon/zonnebank en raak het zo min mogelijk aan met de handen. Je mag gedurende één week het nabehandelingsproduct dat je van ons meekrijgt op de gebied aanbrengen.
De eerste dagen na de behandeling zullen het gebied dat behandeld is erg kleurrijk zijn maar je hoeft hiervan niet te schrikken. Als na een dag of vijf de korstjes eraf vallen, zal de pigmentatie een stuk lichter zijn en soms zelfs verdwenen lijken. Pas na 4 weken kunnen we zien hoeveel pigment er in de huid is blijven zitten.

Nabehandeling

Vier weken na de eerste behandeling volgt de nabehandeling. Deze nabehandeling duurt ongeveer een uur. Afhankelijk van je huidtype en levensstijl heb je na ongeveer een jaar een touch-up (opfrisbehandeling) nodig. Een touch-up duurt ongeveer anderhalf uur.

Tarieven en details van de behandeling

Behandeling
Details
Prijs
Permanente make-up

Microblading

Per behandeling

€275

Shading

Per behandeling

€275

Ombre

Per behandeling

€350

Combi Brows

Per behandeling

€350

Lippen

Full lips

€300

Eyeliner

Onder of Boven

€150

Eyeliner

Onder en Boven

€250

Foto's

Informatie
Actie
Tarieven en details
Foto's

Beooordeel ons op Google:

Contactinformatie

Openingstijden

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring van onze bezoekers te verbeteren. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de privacy- en cookieverklaring.